Over NJGM Media Productions

NJGM Media Productions is opgericht door Klaas Lommerse uit Noordwijkerhout. "Na jarenlang films te hebben gemaakt en afgestudeerd te zijn aan de Rijksuniversiteit Groningen op het gebied van film en nieuwe media ben ik nu bedrijven en particulieren van dienst met het maken van aantrekkelijke en doeltreffende films."

Type

Bedrijfsfilm, evenementenfilm, trouwfilm, promotiefilm of een registratie. Bij NJGM Media Productions kunt u terecht voor ieder type film. De film wordt geheel op maat gemaakt om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Ook is het mogelijk om beeldmateriaal dat u zelf heeft liggen bij NJGM Media Productions te laten monteren.

 

Evenementenfilm

 

Trouwfilm

Animatie

Doormiddel van animaties kunnen we de film nog meer tot leven laten komen. Logo's kunnen volledig geanimeerd worden om ze een dynamische en emotionele lading te geven. Informatie die u nadrukkelijk in de film naar voren wilt laten komen kan ook effectief gepresenteerd worden. Zo maakt de film een nog betere indruk op de kijker. Het is ook mogelijk om handgemaakte animaties los te bestellen. Deze kunnen dan zelf worden toegevoegd in uw filmproducties.

Online Marketing

Om uw film op het juiste moment bij de juiste persoon te krijgen is het mogelijk om NJGM Media Productions u te laten helpen bij online marketing. Doormiddel van beproefde theoretische modellen en geavanceerde technologische hulpmiddelen kan precies worden bepaald hoe, wanneer en bij wie uw film gepresenteerd wordt. Zodoende zal deze vele malen meer effect hebben.

 

 

Apparatuur

De films worden geschoten met een digitale cinema camera die beschikt over een grote Super 35 sensor. Deze grote sensor zorgt in combinatie met hoogwaardige lenzen voor levensechte beelden en een prachtig diepte-effect. Vervolgens worden de beelden gemonteerd met professionele software waarmee ieder detail nauwkeurig bewerkt kan worden.

Professionele webfilm

Kleurbewerking

De emotie van de film kan worden gestuurd doormiddel van kleurbewerking. Het is mogelijk om de beelden er energieker, dromeriger, grauwer, somberder of iets anders eruit te laten zien. Zodoende is het een heel effectief middel om de boodschap van de film goed over te brengen.

 

Promofilm

 

Promotiefilm