Gratis Media

Om uw eigen filmproject makkelijk naar een hoger niveau te brengen stelt NJGM Media Productions gratis mediapakketen ter beschikking. Op deze pagina vindt u verschillende mediapakketten met daarin achtergronden, informatieblokken en transities. Al deze media is met grote zorg ontwikkeld door NJGM Media Productions. Mocht datgene wat u zoekt hier niet bij zitten, neem dan contact met ons op en dan gaan we snel aan de gang om voor een betaalbaar tarief aan uw wensen te voldoen.

Informatieblokken

In uw film zult u soms genoodzaakt zijn om ter verduidelijking tekst te verwerken. In zo'n geval is het belangrijk dat de tekst goed leesbaar is en dat de aandacht van de kijker hierop gevestigd is. Met behulp van deze geanimeerde blokken kunt u ervoor zorgen dat uw tekst op een mooie wijze op de voorgrond komt. Sleep de filmclip simpelweg in uw tijdlijn en gebruik de greenscreen/chromakey functie om het groene vlak transparant te maken. Nu heeft u een mooi vlak om uw tekst in kwijt te kunnen.

Download hier: Informatieblokken.

Transities

In uw film wilt u soms een spetterende transitie gebruiken om het volgende hoofdstuk van uw meeslepende verhaal in te luiden. In dat geval kan een van de door NJGM Media Productions ontworpen transities gebruikt worden. Sleep de filmclip simpelweg in uw tijdlijn en gebruik de greenscreen/chromakey functie om het groene vlak transparant te maken. Nu heeft u een spetterende transitie om het volgende hoofdstuk in uw film te beginnen.

Download hier: Transities.

Achtergronden

In uw film wilt u soms een mooie abstracte achtergrond gebruiken om uw tekst op te vertonen. In dat geval kan een van de door NJGM Media Productions ontworpen achtergronden gebruikt worden. Sleep de filmclip simpelweg in uw tijdlijn en plaats de gewenste titels er bovenop. Deze achtergronden zijn ook goed te gebruiken in combinatie met bovenstaande informatieblokken.

Download hier: Achtergronden.